Компания Verint объявляет об участии в предстоящей конференции инвесторов

Thu Nov 30, 2017

MELVILLE, N.Y., 28 ноября 2017 Verint® Systems Inc. (Nasdaq: VRNT) today announced its participation in Imperial Capital’s 2017 Security Investor Conference (SIC) taking place December 6-7, 2017 at the InterContinental Barclay in New York City.

1. Перейти к навигации
  2. Перейти к содержимому
  3. Перейти в конец страницы

Компания Verint объявляет об участии в предстоящей конференции инвесторов

Tue Nov 28, 2017

MELVILLE, N.Y., 28 ноября 2017Verint® Systems Inc. (Nasdaq: VRNT) today announced its participation in Imperial Capital’s 2017 Security Investor Conference (SIC) taking place December 6-7, 2017 at the InterContinental Barclay in New York City.

During the conference, senior executives from organizations serving the security market will highlight their strategic plans and solutions across the global consumer, enterprise and government markets.

Attendees of the 14th annual event are invited to join the presentation from Verint’s Alan Roden, senior vice president of corporate development and investor relations, on Thursday, December 7 at 4:30 pm, as well as take part in one-on-one meetings during the course of the conference. A recording of the Verint presentation will be available on-demand from the Investor Relations section of Verint’s website following the event.

Информация о Verint Systems Inc.
Verint® (Nasdaq: VRNT) — мировой лидер в области решений Actionable Intelligence®, занимающийся оптимизацией взаимодействия с клиентами, интеллектуальной безопасностью, борьбой с мошенничеством, минимизацией рисков и обеспечением нормативно-правового соответствия. Today, over 10 000 organizations in more than 180 countries—including over 80 percent of the Fortune 100—count on intelligence from Verint solutions to make more informed, effective and timely decisions. Learn more about how we’re creating A Smarter World with Actionable Intelligence® at www.verint.com.

В пресс-релизе содержатся «прогностические заявления», включая заявления относительно ожиданий, мнений, возможностей, планов, стратегий, убеждений, а также утверждения аналогичного свойства, связанные с Verint Systems Inc. Указанные прогностические заявления не являются гарантией результатов и основаны на ожиданиях руководства, которые связаны с рядом рисков, неточностей и предположений, любая из которых может привести к существенному отклонению фактических результатов от тех, которые явно выражаются или подразумеваются в прогностических заявлениях. For a detailed discussion of these risk factors, see our Annual Report on Form 10-K for the fiscal year ended 31 января 2017, our Quarterly Report on Form 10-Q for the quarter ended July 31,2017, and other filings we make with the SEC. Прогностические утверждения, содержащиеся в настоящем пресс-релизе, сделаны на момент публикации пресс-релиза и, кроме той степени, в котором это требуется по закону, компания Verint не несет обязательств по их изменению или пересмотру, а также по объяснению возможных отличий фактических результатов.

VERINT, ACTIONABLE INTELLIGENCE, MAKE BIG DATA ACTIONABLE, CUSTOMER-INSPIRED EXCELLENCE, INTELLIGENCE IN ACTION, IMPACT 360, WITNESS, VERINT VERIFIED, KANA, LAGAN, VOVICI, GMT, VICTRIO, AUDIOLOG, CONTACT SOLUTIONS, OPINIONLAB, ADTECH, CUSTOMER ENGAGEMENT SOLUTIONS, CYBER INTELLIGENCE SOLUTIONS, VOICE OF THE CUSTOMER ANALYTICS, NEXTIVA, EDGEVR, RELIANT, VANTAGE, STAR-GATE, ENGAGE, CYBERVISION, FOCALINFO, SUNTECH, and VIGIA are trademarks or registered trademarks of Verint Systems Inc. or its subsidiaries. Другие упомянутые товарные знаки являются собственностью их законных владельцев.